Qui Som

Enam Psicologia és un centre de psicologia orientat al benestar de les persones. Tenim una àmplia experiència en els diferents àmbits i tractaments de la psicologia i la logopèdia i ens hem especialitzat en àrees específiques de la nostra intervenció amb l’objectiu d’oferir un servei complert i de qualitat. Realitzem una atenció individual i personalitzada, on el pacient trobarà un tracte familiar i, a l’hora, confidencial. Treballem en coordinació amb els professionals de la salut (metges de capçalera, pediatres, psiquiatres,…)  i de l’educació (mestres, monitors,…) per a realitzar un tractament integrat i efectiu.

“Des dels meus inicis, ja fa més de 15 anys, em vaig centrar en la psicologia infanto-juvenil i els trastorns de la parla. Ajudar als nens a créixer i desenvolupar-se ha estat i és una font de satisfacció i aprenentatge constant.  Amb l’experiència, em vaig endinsar en el camp de la psicologia d’adults on també hi he trobat la manera que les persones coneguin el perquè del què els passa i els he ajudat a sentir-se millor i poder canviar allò que no els hi agrada. Cada cas és un repte que assoleixo amb constància i dedicació” 

 

Gemma Virgili Moreno. Directora d’Enam Psicologia. Psicòloga col·legiada 12.674 acreditada com a Psicòloga General Sanitària. Diplomada de postgrau en trastorns emocionals i del comportament infanto-juvenil. Especialitzada en trastorns del aprenentatge,  del llenguatge i de la parla.

María Guzmán Romero. Psicòloga col·legiada 26.493 Certificació de professionalitat en la intervenció socioeducativa de persones con discapacitat

El Nostre Equip 
GEMMA VIRGILI MORENO
MARÍA GUZMÁN ROMERO
×