Un especialista en logopèdia al Maresme pot ser el teu millor aliat si vols solucionar problemes amb el llenguatge. Com a regla general, són els nens els que solen presentar majors dificultats a l’hora de desenvolupar una forma correcta de comunicar-se. Per això és convenient recórrer a un especialista per a solucionar aquest problema i garantir que els teus fills puguin tenir un correcte desenvolupament afectiu i social.

Les persones naixem amb un aparell fonador proveït de tots els elements necessaris per a aprendre a parlar. Conforme anem creixent, les nostres cordes vocals i el nostre cervell van madurant, la qual cosa ens permet comunicar-nos. Però, a vegades, i fruit d’alteracions en el desenvolupament, el nen no parla correctament. Aquests problemes solen manifestar-se al voltant dels 3 anys i corregir-los és bàsic perquè el nen no tingui dificultats addicionals en ser escolaritzat. Per això és tan important l’atenció primerenca del problema.

Altres vegades, els serveis de logopèdia són necessaris per a corregir desajustaments sobrevinguts en l’adolescència o l’edat adulta a conseqüència d’accidents o malalties neurodegeneratives. També, i més enllà dels casos de retard en la parla, malaltia o accident, hi ha adults que recorren a serveis de logopèdia per a millorar la seva manera de parlar. Hi ha professions (actors, presentadors, polítics, professors, conferenciants, metges, agents de vendes…) que requereixen una especial exposició al públic i la seva manera de parlar es converteix en un factor fonamental per al seu èxit. En aquest cas, l’especialista en logopèdia al Maresme t’ajudarà a millorar les habilitats adquirides.

A Enam Psicologia comptem amb un equip d’especialistes formats en logopèdia i psicologia del llenguatge. Atenem patologies en totes les edats i oferim un servei personalitzat. Contacta amb nosaltres, estudiarem el teu cas i et donarem la solució que millor s’adapti a les teves necessitats amb total garantia de qualitat.